Kohti rennompaa oloa!

 

Onko mielesi täynnä asioita? Tietenkin. Työasiat, kotiasiat ja vähän muidenkin asiat risteilee mielessäni toisinaan niinkuin muurahaiset.

Saatko iltaisin unta? En saa iltaisin unta ja uni on katkonaista.

Tuntuuko että et osaa rentoutua arjessa? Voiko se edes olla mahdollista? Arjessani on niin paljon asioita joita pitää hoitaa että en pysty rentoutumaan.

Haluaisitko saavuttaa kevyen olotilan? Tietenkin.

 

Tee hyvin ja varaa itsellesi aika uudenlaiseen rentoutumishoitoon, hoitoon johon moni on nukahtanut. Hoitoon joka muistetaan myöhemminkin; olinpas totaalisen rentoutunut. Hoidossa yhdistyy kosketus, ääni, mielikuvat, kevyt paino. Hoidon aikana saat vain olla ja kokea kuinka kehosi rentoutuu hetki hetkeltä syvemmin! Hoidon jälkeen olo on kevyt, rentoutunut, uni maistuu seuraavina öinä hyvin, mieliala paranee… Tule kokemaan!

 

Hoidon hinta 55e/ 60min

Tai tutustumiskäynti 35e/30min ja sen jälkeen voi päättää haluaako tehostaa hoidon vaikutusta ja ostaa seuraavat kolme käyntiä hintaan140e (paras vaikutus jos hoidot tapahtuvat 4-7 päivän välein)

 

Varaa aikasi joko netistä https://slotti.fi/booking/fiiakarelia/ tai soittamalla 0402163352 , hoidon aikana en vastaa puhelimeen. Soitan sinulle sitten takaisin.

 

-Miia FiiaKareliasta

 

Asiakaspalautteet hoidosta:

 

Tää oli ihanaa.Rentouduin.Tuntui hyvältä.Hoito kesti tällä kertaa vain 20 min,mutta se oli juuri sopiva aika kesken työpäivän.Nyt eri fiilis.Levollinen olo kehossa ja mielessä.”Nainen 50v

Kävin Miian luona ja sain kokea ihanan ja todella rentouttavan mielikuvaharjoituksen koko kropalle. Suosittelen lämpimästi, unihan siinä tuli :)” Nainen 30v

 

En ole koskaan tavannut vaimoani niin rentona kuin sen hoidon jälkeen minkä teit pari kuukautta sitten.” Mies, kertoo vielä kuukausien jälkeen