Verkkokurssi

Sinulle-

 

Rentoutta, kiitollisuutta, empaattisuutta vanhemmuuteesi vuodelle 2022-

Oman tunnetalon rakentamisen kautta.

 

Vuonna 2017 olin pulassa oman vanhemmuuteni kanssa. Koin että olen liian kireä, meillä on liikaa kahnauksia kasvavien lapsieni kanssa sekä itsekin koin olevani liian negatiivinen. Olin kolmen lapsen yksinhuoltaja ja työskentelin yrityksessäni hierojana. Koin että meidän perhe-elämässä oli suurimmat haasteet yhteyden puutteessa, siis tiedäthän: Kun netti ei toimi hyvin, yhteys pätkii ja ärsyttää kun ei iha saa selkoa mitä informaatiota on tulossa.

 

Ystäväni oli opiskellut Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi Tunne ja Taidan kouluttamana. Itseäni houkutteli se sama. Vaan hinta tuntui tosi suolaiselta. Tein tosi kauan töitä itseni kanssa että raaskin sijoittaa sen summan itseeni ja sitä kautta perheeseeni. Sillä ymmärsin että mun pitää muuttaa omaa toimintamalliani jotta meidän perhe-elämä voisi paremmin. Koulutus oli huikea ja on edelleen huikea, ystäviäni on käynyt sen minun jälkeeni. Silmiä ja sydäntä avartava.

 

Yksi osio oli joka ylitti tajuntani erityisesti; rakentava vuorovaikutus. Se iski mun sydämeen tosi lujaa. Tästä tässä elämässä on kyse, tuli mulle fiilis. Ja todellakin tämän osion jälkeen elämämme mullistui täysin. Arvaappa, palasimme mieheni kanssa yhteen liki kymmenen vuoden eron jälkeen. Huimaa, oikeastaan vieläkin kun ajattelen miten käsittämätöntä se on!

 

Asiakastyössäni hierojana sain jakaa myös kokemuksiani ja oivalluksiani. Mieleni mielellään tekee vertauksia arkisista asioista ja niin se on tehnyt tästäkin. Oman tunnetalon rakentaminen. Omassa tunnetalossa on ihan samoja elementtejä kuin oikeassa talossa. Asiakkaidenkin on ollut helpompi oivaltaa asioita kun niitä vertaa johonki arkisempaan asiaan, kuten vaikka housunhengareihin. Tai talon rakentamiseen.

 

Sairastelut ovat tuoneet luonnollisia esteitä tulla vastaanotolleni ja se on harmittanut sekä minua että asiakkaitani koska ollaan koettu että yhdessä ollaan avattu ja jaettu niin lihaskireyksiä kuin tunnetaakkoja. Syntyi siis tarve verkkokurssille jotta asiakkaani voivat omalla ajallaan, vaikka sairaanakin katsoa videolta aiheitani ja oivaltua omassa vanhemmuudessaan.

 

Otin yhteyttä ystävääni, Hanneleen, jonka tiesin tekevän upeita videoita YuoTubeen. Syksyllä 2021 aloimme kuvaamaan videoita, luonnossa tietenkin. Koska jo 20minuuttia luonnossa oleilua laskee stressitasoja. Ja voihan niitä aivoja vähä huijata, katselemalla videoa luonnosta.

Nyt tämä verkkokurssi on tarjolla myös sinulle, haluan tarjota sullekin mahdollisuuden ottaa vanhemmuutta vastaan rennompana, kiitollisempana ja empaattisempana. Ja tiedä mitä kaikkea muuta koska itselleni on näiden oivallusten jälkeen käynyt jotain niin isoa että palasimme yhteen mieheni kanssa!

 

Kun ostat tämän verkkokurssin saat:

Helmikuu 14. päivästä helmikuun 21. päivään asti sähköpostin minulta jossa on linkki videoon. Videossa on tuhdisti tietoa, jopa välillä liiankin tuhdisti. Mutta onneksi sinulla on materiaalit käytössä huhtikuun 2022 loppuun asti jotta voit palata teemojen äärelle tarvittaessa. Videoilla on myös tehtäviä joita suosittelen tekemään, koska pääset niiden kautta paremmin määränpäähäsi olla kiitollisempi, rennompi sekä empaattisempi vanhempi!  Odotan innolla mitä oivalluksia sulle tulee näistä videoista! Ja miten sun elämä muuttuu.

 

Ja paikkasi voit lunastaa slotin kautta 25eurolla. Www.slotti.fi/booking/fiiakarelia.

 

Koska haluan että sinäkin saat aloittaa vuotesi 2022 rennompana, kiitollisempana, ymmärtäväisempänä!

 

Jos tää verkkokurssi ei jostain syystä toimikkaan sulla niin haluan ehdottomasti kuulla senkin!