Lämpimät onnittelut,teille on pian tulossa uusi ihminen. Uusi elämää mullistava pieni vauva.

Synnytykseen valmistautuminen ja omaan itseen rauhoittuminen ennen synnytystä on upeaa aikaa johon kannattaa panostaa. Kannatta ottaa selvää millaisen synnytyksen haluan,millaisia kivunlievityksiä on mahdollista saada ja mitä haluan. Synnytyskirjeellä kerrot sen myös sairaalahenkilökunnalle. 

Synnytykseen valmistautumiseen kannattaa myös valmistautua rentouttavalla kehoa. Käymällä hieronnassa, rentouttamalla kehoa erilaisin liikkein ja opetella tutustumaan omaan kehon toimintaan. 

Synnytyksen jälkeen kehon asennot muuttuu ja voi tulla uusia erilaisia kehon kireyksiä eri puolille kehoa kun painopisteet muuttuu ja keho hakee uutta asentoa.

Tähän elämänvaiheeseen FiiaKareliassa on tarjolla palvelu jossa on 3x90min käynti. Käyntien sisällä tehdään yhdessä synnytyskirje,(puoliso saa olla myös mukana, koska hänen rooli synnytyksessä on tärkeä!) Sekä synnytykseen valmistava hoito ×2 tai synnytyksen jälkeen palauttava hoito. 3x90min on mahdollista räätälöidä omien tarpeiden mukaan myös eka imetysohjaus ja vauvan tsekkaus.

 

Hinta 220e. (Tarjous, tammikuun 2023 asti 200e!)