Nuorimies pääsi migreenistä eroon korva-akupunktiolla

12.04.2024

Mieletön asiakaskokemus korva-akupunktiosta.

Nuori mies oli kärsinyt jo pitkään halvaannuttavista migreenikohtauksista. Oireet oli tuli lähes päivittäin ja vei muutaman päivän välein työkyvyn kun toinenn puoli kehosta meni turraksi. Migreenilääkkeistä ei ollut vaikutusta ja lääkäri oli jo kallistunut biologisten estolääkkeiden käyttöön. Mies ei vain vielä tähän ollut valmis, etenkään kun lääkkeiden hinta on todella kallis ja vaste ei ole varmaa.

Mies löysi FiiaKarelian korva-akupunktio hoidon ja päätti kokeilla. Hoito tietenkin jännitti ja hikeä puski. Rauhallisesti jutellen pyyhittiin hikipisarat pois ja jatkettiin hoitoa.  Ekan kerran jälkeen tuli yksi rajumpi migreenikohtaus ja tämän jälkeen ei enää halvausoireita tullut.

Muutaman hoitokerran jälkeen (parilla kertaa hierottiin myös niskahartiaseutua) lievemmätkin päänsärkyoireet jäi ja mies sai jättää kaikki migreenilääkkeet.  Eikä tarvinnut alkaa kokeileen biologisialääkkeitä!

Mieletön kokemus neulojen vaikutuksesta! Tässä vaikutukset ei ollut vain nuoren miehen pelastus vaan myös läheiset ja työkaverit saivat työkykyisen miehen takaisin!

Korva-akupunktio on mielettömän rentouttava ja upea hoitomuoto. Joko yksin tai yhdessä hieronnan kanssa.

Tässä tapauksessa myös rahallinen säästö oli iso! Hoitoja voi maksaa myös ePassilla tai Smartumilla.

Tulehan kokeileen hoitoa, tai kerro kaverille kenellä on tälläinen kurja vaiva!