Tukea vanhemmuuteen

Hei tuore äiti! 

Oletko vasta saanut pienen lapsesi? 

Ehkä olet tullut äidiksi ensimmäistä kertaa elämässäsi. 

Äitiys on maailman ihanin asia - mutta sitä saattaa himmentää ne uudet, hämmentävät piirteet, joita olet saattanut itsessäsi huomata.
Ehkä olet huomannut, että vauvasi itku ja turhautuminen tarttuvat myös sinuun. Saatat hermostua herkemmin, kiukunpuuskat yllättävät useammin, raivareiltakaan ei ehkä vältytä. Pää on useammin kipeä ja niskaakin särkee. Miten ihmeessä olen nykyään tällainen?

Samaan aikaan parisuhdekin saattaa rakoilla. Ehkä sinusta tuntuu, että puoliso ei ymmärrä sinua etkä sinä häntä. Tiuskitte toisillenne enemmän, sanotte kauniita asioita vähemmän. Välillä saatatte "keskustella" asioista niin kovaa, että seuraavana päivänä hiivit rappukäytävässä häpeillen, koska et ole varma, kuuluiko keskustelu naapuriin saakka.Mutta tiedätkö – arjen ei tarvitse olla näin tahmeaa ja raskasta. Mitä paremmin opettelet tuntemaan itsesi ja ymmärtämään tunteitasi, sitä helpompaa sinun on olla läsnä läheistesi kanssa.

"Rakenna oma tunnetalosi" -verkkokurssilla opit helposti ja nopeasti keskeiset asiat tunteista, tarpeista ja siitä, miten ne vaikuttavat omaan ja muiden käytökseen. Opit käsittelemään vaikeita tunteita ja vahvistamaan hyviä fiiliksiä - jotta arkesi voi keventyä ja elämäsi hymyillä enemmän.

Miten se sitten tapahtuu? 

1. Kun opit ymmärtämään omia tunteitasi, on helpompi ymmärtää myös toisten tunteita. Silloin osaat puhua puolisollesi rakentavammin ja osaat myös suojautua toisten tunnekuormalta. Kotiin voi laskeutua rauha ja keskustelu puolison kanssa saa uusia sävyjä.

2. Kun opit enemmän tunteistasi, et enää tempaudu niiden mukana kuin sätkynukke. Et jää enää primitiivisten liskoaivojesi armoille, vaan siirryt oman tunnejunasi matkustajan paikalta kuljettajan paikalle. Olo muuttuu kevyemmäksi ja arki levollisemmaksi.

3. Kun opit ymmärtämään tunteitasi, et enää ihmettele, miksi päätäkin särkee jatkuvasti. Opit purkamaan kuormittavia tunteita ja säätelemään olotilaasi. Päänsärky helpottaa ja niskaakin jäytää vähemmän.


Rakenna oma tunnetalosi-verkkokurssi

on kaikkea tätä ja enemmän. Se on vaivaton tapa tulla tutuksi oman itsesi ja tunteidesi kanssa. Kurssilla opit oivalluttavia ajatuksia ja tutkittua tietoa stressitasoja laskevien, luonnossa kuvattujen oppimateriaalien avulla. Saat myös syventäviä tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla voit lisätä elämääsi rentoutta, keveyttä ja kiitollisuutta.

Kurssin jälkeen ymmärrät paremmin niin omaa kuin muidenkin käytöstä. Ymmärryksen kautta tunnekuohut vähenevät, teet parempia valintoja ja elämä perheen kanssa voi tasoittua. Suksi luistaa puolison kanssa paremmin ja elo lasten kanssa tuntuu mutkattomammalta. Ehkä teille käy, kuten minulle ja miehelleni näiden oppien avulla kävi - palasimme yhteen 10 vuoden eron jälkeen ja saimme iloksemme pienen pojan!


Oletko valmis tarttumaan omien tunteidesi ohjaksiin?

Älä käytä enää päivääkään päreidesi polttamiseen tai pure hampaitasi pilalle vihanpuuskien tähden. Klikkaa linkistä ja lähde matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja kevyempää, onnellisempaa arkea jo tänään.


                                    Sinun tilaisuutesi on nyt.                                                   Klikkaa linkistä ja hyppää mukaan verkkokurssille nyt!

Asiakaspalautteita

"Ratkaisukeskeinen verkkokurssi, ei keskitytty ongelmiin!"

Kohti valoa-kiitos

"Verkkokurssin jälkeen ymmärsin että voin suhtautua tunneasioihin lempeämmin!"

Äiti kuudelle


"Verkkokurssi ei mennyt yli hilseen, eli ei tarvinnut osata mitään etukäteen. "

Äiti 80luvulta


"Sellaisellekin ihmiselle toimiva kokonaisuus jolla jo jonku verra kosketuspintaa omiin tunteisiin ja kiinnostaa kuulla lisää. Verkkokurssilla hyvin asiaa, tulen katsomaan myöhemmin uudelleen." 

Tunteet tutummaksi

"Tämä verkkokurssi opetti minua rakentamaan omaa tunnetaloani, ymmärtämään omia tunteitani ja tunnekäyttäytymistäni erilaisissa tilanteissa. Suurin oivallukseni kurssin aikana liittyi kuitenkin lasten tunnetaitojen kehitykseen sekä tunteiden hallinnan merkitykseen lapsen ja vanhemman välillisessä vuorovaikutuksessa. Oivalluksia myös uhmaikäisen lapsen kohtaamiseen!

Tämä verkkokurssi muistutti myös kiitollisuuden merkityksestä. Verkkokurssin sisältämät harjoitteet tukivat hyvin omia tunnetaitojani. Kiitos Miia verkkokurssista ja hetkistä videon nuotiolla ja luonnossa! Hienoa että videoihin pystyi palata uudelleen ja edetä omaan tahtiin. Videoiden luonnonläheinen miljöö on ihastuttava ja sopii tähän verkkokurssiin hyvin!"

-Kahden pienen lapsen äiti-