Palvelut

Palvelut

Hieronta

Hieronnassa vapautetaan eri menetelmillä kehon kireyksiä sekä etsitään syitä kehon kireyksiin. Hieronnan jälkeen on rentoutunut ja hyvä olo. Rentoutuminen on tärkeä keino palautua arjen kuormittavista asioista. Hieronnan aikana pyritään yhdessä kuuntelemaan Sinun kehoasi, mitä se juuri tänään kaipaa? Rentoutuneeseen lopputulokseen pääsemiseen on useita eri keinoja! Tervetuloa hierontaan!

BabyBalance-hieronta

BabyBalance-hieronta on Suomessa kehitetty kokonaisvaltainen ja anatomisen tarkka hieronta tekniikka. Hieronnassa havainnoidaan vauvaa, etsitään vauvan itkun syitä sekä helpotetaan vauvan kireyksiä lempeillä hierontaotteilla. Jokainen vauva ja vanhempi saa rennompia päiviä vauva-arkeen vauvahieronnan kautta.


Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta tehdään vaatteiden päältä ja istuen. Hierottava alue on yläkeho, keskittyen päähän. Hoidon aikana ei tarvitse tehdä mitään, ei edes tarvitse yrittää rentoutua. Olotila hieronnan jälkeen on syvärentoutunut. Kukapa ei kaipaisi syvärentoutumista.


Korva-akupunktio hoidot

Korva-akupunktiolla on valtavan suuret vaikutukset koko kehoon. Korvasta löytyy  heijastepisteet koko kehoon, joten sitä kautta voimme tehostaa eri hoitojen vaikutuksia tai hoitaa vain korvien kautta. Korva-akupunktiota kannattaa kokeilla erilaisiin akuutteihin, pitkittyneihin sekä kroonisiin vaivoihin! Kyseleppä lisää tai varaa suoraan aikasi yllättävän tehokkaaseen hoitoon!

Imetysohjaus

Imetyksen alussa voi olla monia pulmia joita tuore äiti ja vauva kokee. Haasteet on ratkaistavissa. WHO-imetysohjaus, imetystukiäitiys tuo keinoja auttaa imetyksessä. Useamman äidin toiveena on onnistunut imetys, älä jää yksin imetyspulmien kanssa.

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaus LTTO

Omien tunteiden tunnistaminen, havainnointi sekä säätely lisää elämään hyvinvointia että tasapainoa kun oppii tuntemaan itseä paremmin. Jokaisen meidän sisällä asuu pieni lapsi, timanttinen ihme joka saa tulla näkyväksi omana ihmeellisenä itsenään.

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja RVO

Kaikki, mitä ihminen tekee, on yritys tyydyttää omia tarpeitaan. Toisinaan se strategia millä me tyydytämme tarpeita ei tuota hyviä tunteita ja silloin on tarpeellista pysähtyä asian äärelle. Omia tarpeita voi olla vaikea tunnistaa ja sanoittaa, ja se voi tuottaa ristiriitaisia tuntemuksia. Tai konflikteja. Konflikti avattuna on lahja myös parisuhteessa vahvempaan yhteyteen puolison kanssa. Autan teitä avaamaan pakettia! Pysähtymällä omien tunteiden ja tarpeiden äärelle elämään tulee lisää hyviä tuntemuksia.Rakenna oma tunnetalosi-verkkokurssi 

“Rakenna oma tunnetalosi” -verkkokurssilla opit helposti ja nopeasti keskeiset asiat tunteista, tarpeista ja siitä, miten ne vaikuttavat omaan ja muiden käytökseen. Opit käsittelemään vaikeita tunteita ja vahvistamaan hyviä fiiliksiä - jotta arkesi voi keventyä ja elämäsi hymyillä enemmän. 
Lue lisää ja hyppää mukaan kohti syvempää itsetuntemusta ja kevyempää elämää: https://fiiakarelia.campwire.com/checkout/rakenna-oma-tunnetalo-b3a98535?c=1

 

BabyBalance-hoito, itkuisesta vauvasta iloa pirskahtelevaksi pikkuiseksi!

Korva-akupunktio, mitä ihmettä se on?